Nya favvo-låten!!

Den här låten vill man verkligen dansa till! Var alltid på i Turkiet...vill tillbaka direkt när jag hör den!



Vad tycker ni?

Ytterligare lite saker till min bror!

Ja, om ca 1 månad föds min brorsa!! Och det här köpte jag och farmor till honom idag:



Varför är alla babygrejer så himla gulliga?? Tänk er en liten bebis i det där! Herregud! Längtar redan till promenader med barnvagn! Oh my good! Gud vad tiden går fort. 

Vad tyckte ni om de?

Har redan grejer till hösten och vintern!!

Min farmor har ju en egen affär och nu har jag fått två par vantar och två halsdukar av henne! De är jättefina, men framför allt sköna och varma. Jag kom på att det faktiskt är ganska skönt med hösten, alltså att man kan ha varma grejer och stora koftor, stövlar och allt sånt fint! Så länge man inte fryser.

Min lilla pussgurka!


Vad tycks? Tillräckligt skönt?

Jacka till hösten kanske??

Vad tycker ni om den här jackan?



Jag tycker att den är jättefin och jag kanske ska köpa den eller i alla fall kolla på den när jag kommer hem till Svea Rike snart. Vad tycks?

http://thisismikaela.blogg.se

Mikaela frågade en bra fråga tycker jag! Hon frågade att om min farmor är 58, så hur gamla är mina föräldrar och då säger jag bara att min mamma är 34 och min pappa är 35! Bra va??

Kolla in på www.thisismikaela.blogg.se Tack för frågan!!

Jordgubbar och allt bara 20 minuter bort!!

Igår var jag "på landet" med farfar. OK det är bara 20 minuter från deras hem men endå! Där växer det jordgubbar, hallon, körsbär, gurkor, tomater, paprika, sallad, äpplen. Ja ni fattar. Så är klimatet här i alla fall. Tänk i Sverige kostar en låda med jordgubbar ungefär 30 kr eller nåt och här kan man plocka det i hinkar bara ute och gratis!!! Det är så himla gott!



Så vill jag också säga grattis till min farmor som fyller 58 år idag!! Grattis!!

(Fast tyvärr så vill hon inte fira det så mycket)





Titta vad jag har hittat!!

Haha min klänning som jag hade när jag var typ 4. Min farmor visade mig den nu och jag säger bara shises så liten man var. Men det konstigaste är att man har gjort och sagt saker man nu inte ens minns. Man borde väl minnas vad man har gjort?

Och sen det andra är ju min skjorta från GinaTricot och ett skärp som jag fick av farmor.

Mina nya klackskor!

De här fick jag av min kusin Anna:

Jättesnygga ju!! Vad tycks?

Belock är sjuk!!

Heerregud lilla Belock är sjuk. Han har fått nån inflammation. Idag var vi hos vetrinären och han fick 4 sprutor stackarn! Nu sover han hela dagarna. Imorn vid 11 ska jag gå igen. Herregud tänk så ont det gör och han kan inte ens säga nåt. Hoppas att han mår bättre sen.

Flingor!!

Nu äter jag flingor med mjölk, så himla gott!! Belock vill också smaka.



Its Belock, darlings!

Ice age 3

Idag har jag sett denna film och den var riktigt bra faktiskt! Dock ej i 3D format. Mycket skratt var det i salongen. Vet ni hur mycket en biobiljett kostar här? 4 rub.= 1 sek så 100 rub. delat på 4 blir 25 kr! Haha 25 kr. Men det är ju lika bra kvalitet och ljud som i Sverige. Så jag brukar se ganska många filmer här. För övrigt så spöregnade det idag och var runt 10 grader VARMT. Annars brukar det vara 30 elr 35. Helt sjuukt. Jag var dygnsur när jag kom hem. Vad händer med världen? Är det växthuseffekten eller nåt? Fast växthuseffekten värmer väl upp? Jag vet inte, det känns bara konstigt.


Vad tyckte ni om filmen? Alltså de som har sett.

Mums>>>>

Jag älskar choklad och det gör väl många! Idag har Viktoria varit här och vi kolladde på film och jag fick Raffaello av henne. Det är typ världens godaste choklad. Nu är det bara att njuta! haha var inte avundsjuka.


Nu har jag också massage. Gud så skönt. Det ska vara 10 gånger och 2 har jag redan haft. Vad tycker ni om massage? Äta Raffaello och ha massage är inte det livet?

En leksak till min lilla katt

Jag har sytt en leksaksråtta/mus till Belock. Han är jätteglad. Hehe. Det är faktiskt lätt att göra. Så nu kommer bilden på mitt fantastiska handarbete:


Vad tycker ni?

Armband från Turkiet!

Det här armbandet köpte jag i Turkiet och det har blivit mitt favvo! Säljaren sa att det var från Italien, men jag tror inte riktigt på det. Kan man ha det till mycket?? Svara gärna.


Vad tycks?

Nya it-grejen

Jag har upptäckt mitt favoritsmycke! OME det är jättefint! Jag har fått en ring av farmor som hon fick av sin pappa när hon var 16 år. Överhuvudtaget så är alla ringar snygga! Jag har verkligen börjat gilla smycken, använd det ni också. Sen har jag köpt ett armband i Turkiet, men det kommer senare. Tänk så mycket smycken ni har och hur mycket ni kan ha de till!

Det rosa är mitt!!

Har Telenor blivit Eco?


Ja jag gillar ekologi, men frågan är hur långt kan man gå? Nu kommer fakturor från Telenor som skickas med posten kosta 25 kr /st. Det är klart att jag inte vill ha det då. Det är faktiskt bra. Tänk bara på de som inte är särskild tekniska?

Detta skrev Telenor:
Som ett led i vårt miljötänk kommer vi att börja ta betalt för pappersfaktura (25 kr / st). Vill du slippa den kostnaden? Svara JA på det här SMS:et så får du din fakturainfo per sms nästa gång. Din faktura hittar du även genom att logga in på Mina sidor. Hälsningar Telenor.

Jag tycker att det är rätt för mig. Men jag tycker också att de borde tänka på andra.

Vad tycker ni?

Turkiet är bäst!!



Har varit i Turkiet i två veckor. Det var nog en av den bästa semestern som jag har varit på. Jag gjorde massor av grejer som gymnastik, vattenpolo, volleyboll, disko och annat. Animation Team var bäst. Jag älskar er Juju, Gogo, Pupsik. Tack för att ni har så himla mycket energi och talang. Det är svårt att bli kompis med alla, men ni lyckas hur bra som helst. För er som inte vet så är animation de som gör så att det blir kul på hotellet och så. En vecka var vi 15 personer som var med de. Sen var det ju jättebra hav, resturang, pool och allt. Hej så länge nu går jag och lägger mig. Imorn bitti ska jag till momor.


Mina favoriter!!

RSS 2.0