TVD addiction!

Gud så bra the vampire diaries är! Jag har kollat på 12 avsnitt och det är nog en av de bästa serierna som jag någonsin har sett. Ni borde verkligen ta en titt den 11 Februari på tv6!! Ett ord är det som räknas: Addiction.

Filip 5 månader redan!

Jag kan inte tänka mig att det redanhar gått 5 månader sen du föddes. Älskar dig bror och grattis på födelsedagen från storasyster!!

m ,. jgkh b v b v rvtt trrrrrd g ffffbvvffu

j,.äölä_.
å
bn bhj fg  rc                 65565HN9ÖÄÖHXGEYTTYGT4RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRCB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG4         5.,m   jjköjggffjkiyutewxcbnhteghynm nm,--nnnnnnnnnnnnnnnnå'                   

OBS Inlägget är skrivet av Filip 4 månader!!


Dagens bild!

Säljes:

Skridskor

Stl: 38
Färg: Vita
Märke: CCM
Använda: 1 gång
Pris: 199 kr*

Jag säljer alltså skridskor som är väldigt fina, men har även bra kvalitet och är lite specifika eftersom det är ingraverat med guldfärg på utåtsidorna.

*199 kronor + 1 kr frakt (Frakt betyder inte att jag postar den utan att man får hämta den).

Det här är det första som jag säljer så säg gärna om något är fel! Första kategorien "Annonser" också och det ska bli kul! Skriv en kommentar om du är intresserad!


Jag idag!

Här är en bild på min klädsel idag:

och så min väska som jag grävde fram:

Ha det så bra, ciao!

Åstadkommit idag!

Jag hörde att ungdomar bara använder ca 1/4 av sitt ordförråd, så nu ska jag försöka variera orden en smula...

Jaa vad har jag gjort idag då??? Eftersom att jag inte är en person som sitter och kollar på tv, så ska jag bara berätta det som är lite roligare(eller tråkigt för ointelligenta personer...no offense). Jag har alltså:

  • Varit på tyska
  • Skaffat ett mobilsmycke. Jag är annars inte den personen som har krimskrams på sina teknikprylar. Menmen...
  • Lånat pappas klocka till imorn. Jag ska skaffa en egen, men först vill jag bara prova hur det är att ha en stor så att jag ska se om det är skönt eller inte.
  • Tagit "dagens outfit" bild. Gillar verkligen inte de orden längre. När kommer man att komma på något nytt?
  • Eller jaa igår gjorde min farmor slingor på mig och eftersom jag har lite av alla blonda nyanser i håret så passade det endå ganska bra. Tack farmor! Som förresten åker tillbaka på torsdag och jag kommer inte få se henne på ett år :(
Det var allt för idag, men imorn så fyller min pappa år! Grattis i förskott! Men det som nästan är viktigare är att vi får vår nya bil imorn. Volkswagen hihi!!



Ursäkta egobilderna:)

RSS 2.0