Till tyskland!

Snart är det dags att åka till Tyskland där hälften av min släkt bor! Vi ska ha en släktträff eftersom den äldsta medlemmen fyller 100 år! Min gammelfarmor. JAG kommer i alla fall aldrig att klara mig så länge!
Här är en liten bild på presenten som vi gjort till henne:

Jag tycker att det är en väldigt bra present. Där finns gammelfarmor, hennes barn, barnbarn o.s.v. Stilrent som jag skulle säga!

Trousers!

Jag brukar inte gå i byxor - speciellt inte jeans. Men nu behöver jag faktiskt ett par byxor och vill gärna att de ska vara gråa. Har tittat på fantastiska Zara och där finns ett par som jag verkligen gillar och tror att jag kommer passa i:

Guu vad snyggt säger jag bara!

Ibland får man bjuda på sig själv...


Hur har ni haft det idag?
Själv har jag jobbat. Idag så jobbade jag i sju hela timmar och kommer tjäna money, money, money. Imorn och på fredag är det också jobb som gäller! men jag har bara gått och tänkt på det här i inlägget nedan


Zara has it!

Jag kollade på Zaras kläder och måste bara säga att de är fantastiska. Jag ska köpa en klänning men har väldigt svårt att bestämma mig eftersom att de är ganska lika, men ändå så olika.

Alla är otroligt gulliga och jag älskar stilen med strumporna som syns lite ur skorna och även knästrumpor är jag ett fan av sedan innan :) Men trots alla dessa fina klänningar så föll jag för den här:

Den har en liten rosett på vänster axel och färgen är marinblå. Jag vet inte varför men den här är nog min favorit just nu! Eller vad tycks?


Inte alls mycket ju!

Jag kommer aldrig hinna med allt..men men:


The Key!

Jag är helt obsessed med Gossip Girl såklart! Kanalen som sänder gossip girl i USA har en avdelning som heter "Style" och där kan man faktiskt köpa saker som någon av karaktärerna har haft på sig. Jag är för nuvarande kär i ett halsband som ser ut som en nyckel och som Blair jämt och ständigt har på sig. Det finns flera problem med det. För det första så är det här en sida från USA och det betyder att man kanske inte kan skicka det till Sverige så lätt. För det andra så är den där underbara nyckeln helt slutsåld och man vet inte när den kommer i lager igen. Guu vad jobbigt....döm själva:

Tänk att ha den där nyckeln som någon sorts "signatur"....

RSS 2.0