Nuu ska jag sova!

Ok nu måste jag bara sova för att jag har massor att göra imorn!"!!!! och då menar jag massor alltså! Idag har jag varit med min lillebror som fyllde 3 veckor idag! Grattis!! Filip heter han nu också...ha det så bra

Twilight the 2nd!!

Har hittat ett jättefint collage från filmen New Moon!!
New Moon
Kolla bara på E där åt höger!! fett läskig mannen...haha.
Eller vad tycker ni om den?

polyvore

Har gjort denna på sidan polyvore! Så skönt det känns också eller hur?
Nasties autumn
Nasties autumn by Nastie featuring Forever21

Önskeoutfit!!

Om jag tänker på hösten och mode och sånt, så blir det liksom som en bild i mitt huvud. Föreställ er (jag börjar nerifrån och upp :) boots eller jaa stövletter och tighta leggings och en stor pösig tröja, skön halsduk, skinnjacka, stor väska och guud vad mysigt det känns!! Tycker inte ni?

Vad vill ni ha till hösten??

Lite blommor till lillebror!

Förra lördagen föddes min bror och redan nu får han blommor! haha jodå från pappas jobb kom det något jättegulligt. det var en stor fin bukett med blommor och till det var en liten buket med blommor! Är inte det såå gulligt? Det symboliserar liksom att bebisen är den lilla! Vilken fantasi man kan ha!?

Var det inte fint? (Är det nån som vet hur bucket, buckett, bukett stavas?)


veckans...


blogg! haha det har vi alla väntat på! Den här veckans blogg är Cissis blogg. Hon är en av mina bästa vänner och det är kul att skriva om henne lite. För det mesta glad tjej som bor i innerstan och har skola, träning och mycket saker som en vanlig tonårstjej. Hon reser mycket och det är en sak som jag vill göra lite oftare! Vill inte ni? You should never say never, you might change your mind - www.cissierikssons.blogg.se!!!

Vill du också bli veckans blogg?? Lägg endast in mig på bloglovin och skriv en kommentar så att jag vet! Det enklaste sättet att bli sedd?

Lilla bror!

OJOJOJ vilken söt liten gosse! Herregud vad liten! Idag fick han bada öfr första gången och igår hade han födelsedag. Han fyllde 1 vecka. Lilla gulleplutten gillade inte riktigt att bada men det kanske ändras!

hehe ser jag glad ut??

Min lillebror är äntligen här!!

Japp han är här och han mår bra! Förutom att han inte vill sova när han egentligen ska sova typ hela tiden! Lilla skitungen :)

Bilder på G

Varit på BB!!

Idag har haft en lång dag kan man väl säga! Jag var i skolan och sedan sprang jag och A 3 km på ca 14½ minuter. När vi sedan skulle hem igen visade det sig att hennes syster hade låst två lås och A hade bara nyckeln till ett lås! Så vi fick gå runt och stretcha i porten alltså. Hennes mamma kom och öppnade efter kanske lite mer än en halvtimme, men vi behövde alltså inte sova i porten!

Efter det "äventyret" så åkte jag till Danderyds sjukhus och fick se på min lillebrorsa (dock genom glas eftersom det är besöksförbud på BB just nu) som var jättegullig, men så liten. Herregud jag tror nog inte att jag förstår att jag har blivit storasyster än!!


En glad storasyster (med ett glas yougurt i handen!)
Och de fina naglarna också!!

Eller vad tycker ni?

Is boots the right thing?

Gud vad jag älskar att bara titta på boots helt enkelt!! har hittat några från topshop som är otroligt fina!

Vilken är er favorit?? Så snygga är de iaf! Vad tycker ni om boots överhuvud taget?

Soo true!


Hon har så himla rätt! vad är det för fel på de? Kan man inte bara vara normal. Jag är ju också, hur ska man säga typ ung. Men jag tycker att man inte behöver vara så där! Jag vill fyfan hellre ha 5 söta och snälla och positiva kommentarer som ni skriver, än att ha 500 och 495 som är negativa där folk kallar mig något stört!! Eller hur? 

Vad tycker ni om det? 

Nu kommer allt till användning!


Det och mycket mera kommer till användning nu eftersom att jag har fått en lillebror för några timmar sedan!! Herregud vet inte vad jag ska säga!! Kan bara se mig själv i en roll som en bra storasyster (hoppas jag!).  Nu kommer massa av Baby & Barn inlägg!! Så kolla in sen. jag älskar små gulliga grejer som det blir en massa av!!

Ni får väl stå ut med en massa söta saker och en glad storasyster!!


Kom gärna med namnförslag!!

En riktigt fredagskväll!






¨
Vad mer behöver man på en fredagskväll? En godispåse, en bra tidning och min älskade nya väska!

Vad gör ni på fredagar??

Någon mer som inte gillar byxor?

Ja, just det jag gillar inte byxor eller jeans, låter så himla konstigt eftersom alla har ju det nu! Både jeans, chinos och massa annat. Men grejen är den att det är verkligen inte skönt! Har ett par (långa) jeans i byrån och jag använde de några gånger i vintras då det var jättekallt och sedan för en vecka sedan. Sen har jag två par joggingbyxor som jag kanske har på idrotten och någon gång mer! På sommaren är det ganska lätt för mig, typ klänningar och shorts som jag verkligen gillar. Men det är på hösten som det svåra kommer. Jag har nu ganska många par strumpbyxor och två par leggings, men det är nåt mer som man behöver. Jag har tänkt lite på att skaffa leggings i kanske några fler färger än svart, men då kanske inte de passar till kläderna! Har också tänkt på over-knee strumpor. Kan det vara bra grejer?

(Gillar den bilden där det står London!!!)

Har ni samma problem? Vad kan ni tipsa för plagg?

Kladdkaka=Mums!!

I måndags gjorde jag en supergod kladdkaka och här är den:

hehe vill ha nu också! och receptet är otroligt enkelt!!

2 Ägg
3 dl Socker
3 msk Kakao
2 tsk Vaniljsocker
1.5 dl Vetemjöl
100 g Smör

Blanda alla ingredienser förutom smöret i en bunke. Värm smöret i mikron(eller kanske på spisen?) och tillsätt det sedan! Smöra en ugnsform och häll i smeten. Ställ formen i mitten av ugnen på 150 grader i 40 minuter, sen är det klart! Lägg på lite florsocker och grädde, eller frukt! Ja använd fantasin!

So cute?



Herregud nu när jag får en lillebror kommer jag inte kunna stoppa mig själv att visa de här såååå gulliga kläderna!

För fler sånna gulliga grejer, kolla in kategorien Baby & Barn!

RSS 2.0