Cool intervju ..

 
Det här är en serie i USA som heter Moonlight och istället för en trailer så gjorde de en intervju...asballt:)
kommentera gärna :)

Min svaghet <3

Har ni hört talas om svagheter som människor har. Detta är min:
 Hur kan man vara så gullig?? answer me!!

Kommentera gärna

Twilight for life = Twilife

Nej skojar bara. Ingen ska behöva leva ett twilife. Men det är en sjukt bra och gripande film (fast boken är 1 miljard ggr bättre). Så Twilifers är en kategori som ska berätta lite om TL och är för de som GILLAR filmen. Inte för de som hatar den (fast de inte har sett den).

Jag har varit sjuk hela veckan efter en helg i Falköping. Men det ordnar sig nog om en vecka. Vad bra att det finns en sak som alltid får mig att må bra. Nej två. MY katt + TL.

Här är alla böckerna samlade. På min blogg.

 Om jag kunde drömma (Twilight)


" Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom." BELLA SWAN
 
Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. OM JAG KUNDE DRÖMMA är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännade kärleksroman.

När jag hör din röst (New Moon)

Alla som har väntat på att få veta hur det gick för Bella och Edward kan nu sätta tänderna i denna fantastiska uppföljare.
 
Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne. Bella sörjer Edward och dras djupare och djupare ner i en depression. En dag får hon se en av männen som Edward tvingades rädda henne ifrån. Utan att tänka på konsekvenserna närmar hon sig mannen. Plötsligt hör hon Edwards röst inuti sitt huvud. Med orolig stämma varnar han henne och hon fylls av ett märkligt lugn. Efter den händelsen ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra hans röst igen. Tills hon kastar sig utför klipporna ...

Med en oemotståndlig kombination av romantik och spänning berättar Stephenie Meyer vidare om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

Ljudet av ditt hjärta (Eclipse)


Ljudet av ditt hjärta är den uppmärksammade fortsättningen i Stephenie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

"Bella?" Edwards mjuka röst hördes bakom mig. Jag vände mig om och såg honom jogga uppför trappan, med vindrufsigt hår efter att ha sprungit. Han omfamnade mig genast, precis som på parkeringsplatsen, och kysste mig igen. Kyssen skrämde mig. Den var för laddad och hans läppar pressades alltför hårt och desperat mot mina - som om han var rädd att vår tid höll på att rinna ut. En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?

Så länge vi båda andas (Breaking Dawn)

Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och en mardrömsliknande verklighet. Den hett efterlängtade avslutningen på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria avslöjar hemligheter och mysterier i denna romantiska saga som har förtrollat miljontals läsare världen över.
 
Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan. Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på. Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade

Det var allt för mig och T för den här gången. Hoppas att det blir kul att läsa eller har varit kul. Eller vrf säger jag det. det är klart att det blir kul.

Hade bra // Nastie

Foton haha

Från Tallin
Haha Titanic Wannabe
kunde ha gjort bättre :)
Say something?
Me and Bamse 4ever
Kanarieöarna miss you

Lite foton på mig, Bamse och Kanarieöarna

Förkortningar...

Jag gillar tv, det gör jag verkligen. Fast nu har jag inte lika mycket tid att titta eftersom jag har en massa andra saker som jag gör. Men om jag nämner någon serie eller nåt som till exempel GG. Så betyder det ju Gossip girl.

Här är förkortningarna:

Gossip Girl - GG
Desperate Housewives - DH
One Tree Hill - OTH
Ugly Betty - UB
Greys Anatomy - GA
Wipe Out - WO
Sanningens Ögonblick - SÖ
The Hills- TH
The City - TC

o.s.v.

Bara så ni vet....


GinaTricot

Alla fina grejor som jag vill ha från GT...:)

Twilifers



Det här är en av de bästa twilight-parodierna enligt mig.

Spotify

Just nu lyssnar jag på Spotify. Det är en internettjänst kan man nog säga. Man får det genom att nån som har inbjudnings"kort" skickar det till din e-mail och sen klickar du på installera och så vidare...

Där finns all musik samlad. Sen är det bara att söka sig till det man vill lyssna på. Som jag t. ex. lady gaga, flo rida, t-pain, T.I, även paramore och all annan musik.

Världens bästa tjänst för musik dessutom kan man t. o. m. köpa om man verkligen gillar låten.

Spotify är en helt laglig tjänst så var inte rädd för ipred-lagen. Så leta reda på någon som kan skicka en inbjudan till dig. Om du får den där grejen så kommer du att älska den. Som en ipod ungefär fast i datorn.

Så här ser den ut ungefär.







Springer på söndagar.

Hej nu springer jag på söndagarna. Det känns jätteskönt. Särskilt när man har bra skor på sig. Jag köpte mina på Stadium och snart måste jag ha byxor och jacka att springa i. Jag undrar vart det kan finnas fina. Det är väl runt 3 km.
Spring ni också var inte så lata. Bara en gång i veckan. Haha.

Lite hälsotips bara.

Ha en bra påsk. :)

Heej bloggen

Hej det här blir ungefär som mitt första inlägg. Det här är en bloggtidning. Det innebär att det inte är mitt liv som blir det viktigaste. Även fast jag skriver om mitt liv, så omvandlar jag det till en kategori (oftast). Jag kommer även flytta över några av inläggen från min första blogg.

Jag ska försöka att blogga så mycket jag kan och jag hoppas att ni gillar www.nasties.blogg.se

Lite grann för de som är intresserade....

Smeknamn: Nastie
Födelsedag: 9 November
Kommer från: Ryssland...fast jag har bott i Sverige sen jag var 6 år
Bor: I en annan del av Solna
Familj: Mamma K, 34 år, pappa R, 35 år + lillebrorsa D på G
Skola: A***********
Hårfärg: Blond....fast egentligen inte
Ögonfärg: Blågrå och äkta
Vikt: typ 50 kg
Höjd: runt 170
Strl: 34 i kläder, 40 i skor, 25/34 i byxor.

Favvo------
mat: grek souvlaki
dryck: hallondricka...hihi
dessert: kan man säga glass?
godis: vad som helst.....ge mig vad som helst
lag: alltså sport? DIF såklart...vad annars liksom, men Milan annars
affär: Kläder? GinaTricot. Mat? typ Ica.
tidning: Metro som dagstidning och Cosmopolitan Shopping annars (finns ej i SE)
sport: Volleyboll eftersom jag spelar, men fotboll är också bra
frukt: clementin....om det räknas
bär: sommar jordgubbar
grönsak: paprika är väl gott
film: TWILIGHT OF COURSE TWWWWIIIIILLLIGHT
bok: twilight, new moon, eclipse och allt som kommer efter
musik: r&b och hiphop är bra att dansa till, men rock är lyssnagrejen
grupp: paramore (från twilight soundtrack)
instrument: jag spelar gitarr så GITARR
sångare/sångerska: ehm...Christina...Beyonce...Lady GAGA
skådis: Robert Pattinson som Edward tack
låt: crushcrush med Paramore eller flo rida med right round
växt: vadå träd? OK björk då och ros som blomma
skolämne: Matte...mobba mig inte
möbelvaruhus: IKEA kanske
outfit: Tunika, leggings, klackskor, big bag och en skön kofta
djur: Min lskling Belock och alla katter annars också
väder: OK...25+ och soligt
färg: Silver och kanske lite rosa
bokstav: A  elr N...vem bryr sig
siffra: 5 gillar jag, det låter bra
hemsida: www.nasties.blogg.se och www.nastiemagazine.blogspot.com
prinsessa: askungen verkar vara snäll
land: Italia
stad: Milano - där jag ska bo..
språk: italienska såklart  :0
teknikpryl: mobil elr laptop
årstid: Våår
månad: maj....jag vet inte vrf
veckodag: Freedag

puuh jag orkar inte mer.....

Hare bra :)

lämna någon kommentar tack.... :)

RSS 2.0