Tjenare

Jag är bortrest just nu. Men återkommer den 11:e juli då jag kommer tillbaka till Sverige! Ha det så bra!

Dna


Om ni undrar vilka det är som pryder min header (tryck F5), så är det bandet The Kills, som även är mitt favoritband :D musikstilen är independent rock. Jamie Hince (till vänster) gifter sig med Kate Moss snart.

GG outfit of the week!


Älskar denna outfit!! Personligen skulle jag nog haft en helvit skjorta och kanske en kavaj utan det där gula, men det matchar ändå otroligt bra! Älska Eric Daman :D

Vems är graviditetstestet?


Se allt!
Gossip Girl idag klockan 19.00 på kanal 5.

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Förresten: Klicka F5 för att se den nya headern (om ni inte redan gör det)

I´m just a sucker for skirts


T-shirt: Noa Noa
Kjol: Gina Tricot
Halsband: Lindex


Kreta och VÄRMEN

Längtar tillbaka...

älskar verkligen utsikten över havet...


Hotellet ligger i Makrigialos.

O brother...

Tänk att du är så stor nu, så dum jag har varit som GRÄT när jag fick reda på att jag skulle få ett syskon.


Jeansjacka

Har alltid tyckt att det är väldigt svårt att hitta bra och fina jackor. Är i alla fall väldigt nöjd med min. Den sitter bra och är lite kortare, men skön ändå:

Den är från lindex och jag köpte den förra året! Den håller sig fortfarande fin :D

Der Kater

Min gulliga lilla katt....Snart kommer jag att se dig igen :D

Love You, Belock :D

Independent rock !

The Kills - Heart is a beating drum

A workday

Har jobbat idag 14-22.30. Ganska lång tid va? Nä, men det är alltid lika kul att arbeta på events och dyligt. Alltså kontoret som jag jobbar på brukar ha event någon gång per månad och då får jag hjälpa till med att duka, ta fram dricka, pynta och sådant!!

Trött chey!! Men var berädda för att imorn ska jag baka mumsiga cupcakes :D

Pretty little liars


Måste bara säga tack så mycket till den här serien som bara gör det mycket roligare att vara på nätet. Har nu tagit mig igenom säsong 1 och älskar verkligen stämningen, karaktärena, miljlön,kläderna...Ja allt. I USA har den kallats för de unga desperate housewives, men enligt mig är det här så mycket bättre! Se själva...

Jobb!

Ibland så jobbar jag på kontor och det ska bli riktigt kul imorn när de har event och jag kan jobba! Älskar verkligen att tjäna egna pengar och känna självständigheten. Imorn kan jag berätta lite mer om vad jag ska göra.

Jag i receptionen. Det roligaste tycker jag! Helt perfekt att någon som är så ung redan jobbar! Fler borde göra det! Den här generationen ska kämpa :D

Balkong

Nu sitter man här i det gråa vädret och tänker på hur skönt det skulle vara att sitta ute, eller bara göra om en balkong till någonting sånt här:
Balcony

Balcony by Nastie featuring leather tote bags








Gillar speciellt de lite starkare färgerna!

Shopaholic:D


Har precis läst klart "en shopaholic säger ja" och tycker att det är en bok värd att läsa! Det är så spännande, roligt och intressant att läsa. Samtidigt blir jag lite ledsen att det bara finns 2 böcker kvar. Stor favorit iaf!!

Balen!

Förra tisdagen hade vi skolbal och det blev faktiskt väldigt lyckat! Balbandet som jag var med i sjöng och spelade och sedan var det bara att slå klackarna i taket! Min klänning är från Coast.

Very nice!

Krav!

Som ni vet så gillar jag allt som har med ekologi och hållbar utveckling att göra! Ni som undrar vad krav är? Här är beskrivningen: KRAV är Sveriges mest kända miljömärkning för ekologisk mat. Vi utgår från den ekologiska grunden och ställer dessutom höga kvalitétskrav på bland annat god djuromsorg, socialt ansvar och minskad klimatpåverkan. KRAV-certifierad mat odlas utan kemiska bekämpningsmedel och innehåller inga naturfrämmande tillsatser.

Jag kan inte säga att jag köper krav-märkt varje gång, men jag tänker absolut göra det mer. Ni borde också försöka!

Dress

Funderar på att köpa denna klänning på mango! Den sitter så bra och är verkligen väldigt fin och precis sådan som man vill ha! Med skärp ser den ännu finare ut!

Sushi

Efter skolavslutningen i fredags gick jag och min familj till ett sushiställe som heter RAW och ligger på St:eriksplan. Jag beställde mellansushi och det var faktiskt hur gott som helst. Efter det drack jag och mamma cappucino. Mumsigt haha :D Gillade faktiskt assietten och koppen mer än själva kaffet...

Rekommenderar RAW till alla hungriga människor där ute!

GG outfit of the week!


Är verkligen inne i en sådan period då jag verkligen gillar shorts. Jag ska försöka leta efter ett mer sofistikerat par som de Blair har på sig. Det är i alla fall väldigt snyggt! Helt otroligt att så olika färger faktiskt kan funka ihop!


Breaking Dawn!


Jag har längtat så länge efter den här filmen! Jag kommer ihåg när jag såg twilight för första gången och det orskade total kaos i mitt huvud. Nu kan man säga att livet fortsätter, men denna fantastiska SAGA kommer alltid att finnas i tankarna!

Gedisst!


Fick denna bok på tyskan igår (som jag går på efter skolan). Som jag förstår det handlar den om ett gäng ungdomar som bor i östtyskland. Jag tycker att den verkar intressant, då jag är intresserad av historia och allting sådant. Det ska bli roligt att klara och läsa på tyska och se hur mycket jag faktiskt förstår efter alla dessa år av inlärning!

Outfit!


Jeans: Peak Performance
Kofta: Mango
Linne: H&M

Förut hade jag alltid jeans. Jag hade många par och annat fanns inte, men sen så slutade jag helt enkelt att ha byxor och klänningarna tog över min garderob. Kanske var det för att jeansen var för tajta och drog åt så hårt att blodet stannade. Ingen vet säkert. Men jag förstår att man måste ha minst ett par normala jeans och därför har jag letat efter dem. De här är verkligen perfekta och är lite lösa, men ändå raka. Jag är stolt!



Dagens låt!

Den här låten är nog en av mina absoluta favoriter. Jag hade glömt den, men så igår, hörde jag den på Gossip Girl! Och idag har jag lyssnat och sjungit den nästan hela dagen! Man vill bara dansa.

Lykke Li - Youth Knows No Pain



Enjoy :D

RSS 2.0