Veckans---Patriciakettola!!


Det här är veckans blogg!
 Det är en of course bra blogg, där det skrivs mycket om träning, fotboll, kläder, tips och mycket mycket mer!! Jag gillar också fotboll, men mest titta på det, men den här tjejen är verkligen bra på det! dessutom kan hon skriva intressant och långa texter! Så kolla in på www.patriciakettola.blogg.se och läs, som jag!!

Vill du också bli veckans blogg?
1. Lägg till mig på bloglovin.
2. Skriv en kommentar så att jag vet!
Lättare kan det inte bli!


CC?GT?

Har ni sett denna tröja?
Ni vet filmen som kommer ut, om Coco Chanel? Kan det möjligen vara där Ginatricot fick sin inspiration? Vad tycker ni?

Shepherd?

Har tänkt på att köpa ett par varma skor till vintern! vad tycks om de här:

Eller de här:


Vad tycker ni om de? Är de sköna och håller de bra?

Goooooot!!

Här sitter jag nu med choklad och te och ska alltså titta på Säsong 2 av Gossipgirl! Jättebra sida så stt du kan titta gratis finns här! 


Choklad är sjukt gott och det behöver vi alla! Eller hur?
Vad brukar ni göra på fredagskvällar?

Bra och sött tilltugg!

har ni någonsin undrat vad det är som man kanske ska servera på en fest eller vem vet det kanske bara är för dig själv? Nu har jag kommit på en jättebra sak!



Visst är det gulligt?
Det här är vad man behöver:
Croustades (typ som former...ja ni ser på bilden)
Smör
Skinka
Ost
Gurka
Tomat
Persilja
Blanda creme freshe och lite majonäs (inte nödvändigt, men det blir godare)

Bre smör i formerna. Skär sedan alla ingredienser förutom persiljan i små kuber. Skinkan skär man i lite större strimlor. Lägg allt i formerna. Sedan doppar du på lite creme freshe (eller vad du vill egentligen) och sedan lägger man bara på lite basilika. Klart!!

Ett tips är att prova sig själv mellan grönsaker. Lägg på lite olika och känn efter vad som är godast! 
Lycka till! 


Hiss/diss High boots?

Nu tänkte jag fråga vad NI tycker om modet md höga stövlar som invarderar! Jag tycker t.ex. att det är ganska snyggt, men det är inte alla som passar och jag tror att man tröttnar väldigt fort på dem!



Men frågan är ju endå Vad tycker ni?

Veckans bloggar!!

Eftesom det är så många som ska bli veckans blogg, (så roligt att så många vill!!!), så får det vara 2 veckans blogg!! Ni får då gärna rösta vilken ni tycker är bäst.

Den första bloggen är www.metrobloggen.se/sandrakenny !! En bra blogg som handlar lite om Sandra som bor i Luleå, är 20 år, och bor i ett hus ute på landet. Med hennes sambo och tre hundar, Rocky en rottwiler 2 år, Lizzie irländsrödsetter 9 år, king en stövare som blir 3 år. Visserligen en söt design också!! Det jag verkligen gillar i denna blogg är att Sandra hittar så coola och roliga bilder!! Så kolla in hennes blogg nu!!

Andra bloggen är www.aaaangelicas.blogg.se !! Också en fantastisk blogg fylld med personlighet!  Där hittar du sport, mode, skönhet, shopping och mycket mer! Dessutom tränar hon otroligt mycket! Hon gör även verkligen jättefina designer och bilder. Vilket är bra tycker jag!.Hon verkar som en glad och snäll tjej, så det är bara att kolla in detta!!

För att bli veckans blogg här på www.nasties.blogg.se, behöver du endast göra 2 saker!!!
1. Lägg till min blogg på bloglovin!
2. Skriv en kommentar så att jag vet!
Superenkelt att bli sedd!! ´Bli det du också!

Mina shorts!!

De här shortsen hittade jag inne på souk-gallerian i fredags och de visade sig vara riktigt riktigt sköna!! Vet ni vad? De kostade endast 20 kr!! Kan ni tänka er? 
 

Men det var ju bara eftersom Monki stängde så hade de utförsäljning och det var väl bra för mig!! Ibland har man helt enkelt tur!!

Vad tycker ni?

I love eco!!!

Jag gillar verkligen eco, och jag tror att många känner till det där med växthuseffekten och hela grejen. Men många kanske undrar vad man kan göra åt det. Man säger oftast att man ska köra mindre bil och stänga ner fabriker i Kina och då tänker man att det inte går eftersom det inte har något med oss att göra (om man inte kör bil alltså). Eller hur? I rubriken Eco på min blogg får du vardagstips som kanske inte är så viktiga för miljön som att stänga ner det i Kina, men du gör lite i alla fall. Jag skriver alltid det som jag själv gör såklart! 
Förra gången skrev jag om batterier, men den här gången ska jag  tipsa om något helt annat!

Tänk på hur mycket alla ni modebloggare shoppar (och alla andra också)! Nej, nej, nej, det är absolut inget dåligt eller konstigt med det! Köp så mycket ni vill! Men det är inte det. Tänk också på hur mycket påsar och olika sorters kassar ni får och kanske t.o.m. slänger! Jag märkte detta efter några år och det är inte alls bra. Nu har jag gjort så att jag inte tar påsar när jag köper någonting. Jag säger helt enkelt - Jag behöver ingen påse tack, och det är det enda man behöver göra. Istället tar jag med mig någonting sånt här:

Och ni som undrar vart sopporna ska ta vägen så säger jag bara att ni ska köpa påsar som är på en rulle eller hur man säger...alltså det är mycket bättre för att de blir till vatten eller nåt sånt och de-som-man-får-i-affären påsar blir till skitigt gift! De säljs väl i alla mataffärer tror jag.

Nu kanske ni tycker att det är töntigt! Men det som egentligen är töntigt är att ingen vågar bryta något!

Gör också detta vet ja!
Förresten vad tycker ni om eco?

Till lillebrorsan!

Herregud nu börjar jag bli lite nervös eller hur man ska säga! På lördag ska lillebror födas! (fast han kan ju komma tidigare eller senare också). Men iaf så ska jag då bo själv några dagar och t.ex. fixa spjälsängen och skötbordet!! Och idag köpte vi lite varmare saker till honom.

Som det här! Så har det ju söta öron på overallen såklart!

Eller det här gulliga:


Så gulligt!!!

Har ni några syskon? Eller vill ni ha?

Köpt mini!!

Herregud vad jag älskar småsaker till skolan och så vidare. Jag tycker att allt borde finnas i MINIformat eller nåt liknande alltså allt förutom skor, kläder och sånt! :)

Det här köpte jag idag:
En liten kalender eftersom jag är väldigt upptagen, en hur-söt-som-helst penna, en liten häftapparat, en liten rosa sax och såklart gott kaffe som man bara vill ha mycket av och här gäller inte mini!!


Älskar sånt!

Vad gillar ni?

Och så kan jag säga att de som lägger till www.nasties.blogg.se på bloglovin blir veckans blogg!!!


Vilken är din favorit??

Nu vill ju veta var ni oftast köper kläder och eller bara vad ni tycker är bäst??
´Skriv gärna vad du tycker´!!!! :)
1.

2.

3.

4.

5.

6.


Vilken är din favorit?

Förresten bli veckans blogg genom att lägga till mig på bloglovin!!! :)




Veckans blogg is Linnea!


En blogg som är bra är www.linnealiebig.blogg.se. En blogg som är full av glädje, som man läser!! Hon publicerar massor av saker som musik, mode, twilight och massor mer!! Jag försöker alltid hitta nåt speciellt hos bloggarna som jag skriver om, men detta är en verkligen en speciell förmåga!! Linnea gör egna konstverk!! Inte tavlor inte...utan utav pärlor!! Kan ni tänka er?? Så bra och endå med en så speciell grej!! Så kolla in hennes konstverk och ni kommer förmodligen att känna samma sak som jag. Så www.linnealiebig.blogg.se är det som gäller denna vecka och vem vet kanske föralltid??  

För att bli veckans blogg här så behöver du endast lägga till www.nasties.blogg.se på bloglovin!!!
1. Lägg till bloggen på BL.
2. Skriv en kommentar så att jag vet!!
Det enklaste sättet att bli sedd!!!!

Eco!


Hejsan igen, den här gången skriver jag lite om ekologi. Ni kan börja lite lungt. Första steget är att ni inte längre använder batterier utan köper laddningsbara batterier. Det kan verka lite "weird". För liksom hur blir man ekologisk om man har laddningsbara batterier istället för vanliga. För man laddar ju de ändå från el. Men grejen är den, att batterier har ett ämne i sig så om det kommer ut, så dör man faktiskt och det verkar inte så kul. Så mitt första tips är att byta ut batterier mot laddningsbara som de på bilden. Det är väldigt lätt och det kostar mindre för er för att el är billigare än batterier. Jag vet att de är dyra men tittar man på priserna för vanliga 100 batterier så förstår man att det här är billigare. Bra batteriladdare är Varta pocket charger som är otroligt lätt att använda och den kan ladda upp till 1000 gånger (slå det hörreni).

Vad tycker ni om ekologi?

Min gamla lägenhet!

har hittat bilder på min gamla lägenhet och så såg det ut:



Visst var det fint??Vad tycker ni?

Voice09

heej! Vad kul att alla kommenterar!



Idag tänker jag gå på The Voice 09!! Radiokanalen är verkligen bra...och av de jag vet så kommer Promoe, Mims och många andra. Ser fram emot detta och om ni ser mig så är det bara att säga till!

Denna outfit blir det!

Frågan är väl då:
Gillar ni The Voice? Kommer ni till konserten? Svara gärna! :)

Prinsessans dagbok!


Just nu läser jag bokserien En Prinsessans Dagbok. Jag har läst 4 böcker och är nu på 5:e! De är otroligt bra och jag känner verkligen igen mig! Förutom att jag inte är prinsessa såklart, men jag tror inte att nån av er är det heller. :) Hon skriver så roligt liksom och man vill skratta...

Men om jag ska vara ärlig så köpte jag de från första början eftersom de är otroligt söta!!

Vilka böcker läser ni?

En filmsnutt från NEW MOON!!



Kolla in detta!! En liten snutt från nya New Moon filmen! Som jag absolut längtar till. Twilight var bra och böckerna är så fantastiska att det inte finns ord för det!! Så nu vill man bara se vad som kommer i den andra filmen och ju bra den kommer att bli...

Vad tycker ni om Twilight...?


Har shoppat idag!




Ursäkta för de lite suddiga bilderna!
Tunika + leggings: GinaTricot
Väskan (ej ny). Friis&Company

Om ni undrar vad som är i bakgrunden, så säger jag bara att det är en barnvagn till min lillebror som föds om ca 2 veckor!!!

BTW. Vad tycks om nya outfiten?

Passar jag i lockigt??

Eftersom alla har blivit så duktiga på att kommentera :) så tänkte jag fråga er om jag passar i lockigt hår?  Hade haft det någon gång i juni och då sov jag med såna där grejer som man kokar upp och sätter  i håret (hela natten)! Eftersom att mitt hår är otroligt rakt!!

  

Så frågan lyder: Passar jag i lockigt hår? Är tacksam för svar, sweeties!

Veckans blogg - Minnies!!


Den här veckans blogg är www.minnies.se. Hon har en fantastisk blogg som visar hennes personlighet på ett bra sätt! Allt om mode, skönhet, pyssel, recept, ja då har du hittat rätt. En mångsidig blogg helt enkelt. Dessutom sysslar hon med politik och MUF. Vilket jag tycker är bra, eftersom jag också vill bli en MUF:are. Jag brukar läsa hennes blogg och bli riktigt glad. Så självsäker tjej borde definitivt bli sedd! Det som också är ett plus är att hennes blogg är väldigt proffsigt gjord. Man brukar förvänta sig sån design av hemsidor som är internationella, men detta är ett undantag. Helt enkelt sköna bloggen www.minnies.se !! Sånt som man vill se mer av.

Vad tycks Minnie??

Vill du också bli sedd? Det enda du behöver göra är att:
1. Lägga till www.nasties.blogg.se
2. Skriv en kommentar så jag vet! 
www.nasties.blogg.se ett väldigt lätt sätt som gör dig mer sedd!

  

Hiss/diss

Vad tycker ni om den här tröjan? Bra till hösten?

Bli även veckans blogg genom att lägga till mig på bloglovin!!

Recept - Amerikanska pannkakor


Pannkakor på amerikanskt vis som blir extra fluffiga.

 Ingredienser: 3 dl vetemjöl 2 msk strösocker 1 tsk bakpulver 0,5 tsk bikarbonat 1 tsk vaniljsocker 1 krm salt 3,5 dl filmjölk 0,5 dl matolja 1 st ägg delat (dela på gulan och vitan).
 Smör för stekning
  1. Rör ihop de torra ingredienserna
  2. Blanda i filmjölk, matolja och äggula och vispa til en slät smet.
  3. Vispa äggvitan till ett hårt skum och vänd ner det i smeten.
  4. Värm en stekpanna med lite smör. Häll 0,5 - 1 dl smet i pannan. Tänk på att inte ha för het panna.
  5. Vänd pannkakan då bubblor formas på ovansidan.
  6. Servera med lönnsirap (maple syrup) eller svensk sirap.

Så himla gott!! Prova det!


Se helt gratis!!

Nu har jag upptäckt www.ch131.com. Det är en av de bästa hemsidorna ever!! Man kan kolla på amerikanska serier eller fimer helt gratis!! Dock kommer det upp en grej efter 72 minuter, men endå!!! Har nästan kollat på hela säsong 1 av Gossip girl. Ska titta på andra serier sen också. Jag rekomenderar verkligen detta då jag tycker att svensk television är otrolig dålig! (Alltså det som är gratiskanaler, inte typ Viasat). Så tummen upp för www.ch131.com!!!

Har ni tips på hemsidor som man kan kolla på?? Eller som ni bara gillar??


Är nu tillbaks...

Anledningen till att jag inte har skrivit nu i ungefär 2 dagar är ju att jag har varit borta och nu kommit tillbaks till detta härliga land Svea Rike (lite roligt låter det ju, det måste ni faktiskt erkänna!) . Har varit i Ryssland i hela två månader, men det som är konstigt är att så fort man säger att man är i Sibirien så tror folk att det är kallt och typ jättelångt borta som Antarktis eller nåt. Oftast är det runt 35 där på sommaren, men den här sommaren svek vädret lite, det var kanske 20 och regn där. Jag säger bara tack till min farmor som åkte med mig till Turkiet, så vi fick se solen i två veckor iaf.

Vill sova nu så god natt!!


Jag saknar honom redan!!

Veckans blogg...



Den här fantastiska veckans blogg blir www.memilly.se!! Tjejen som har det! Hennes blogg är så himla bra och innehåller allt från nyheter, tävlingar, mode, tv och annat, till t.ex. hur man gör på photoshop!! Men det viktigaste tycker jag är att hon gör egna bloggdesigner och inte vilka som helst utan också väldigt VÄLDIGT fina. Hennes barn är ju också en viktig del och hon har den bloggen som man hoppas utvecklas.

Så gör som jag och andra: Läs www.memilly.se

Milly = den första veckans blogg!! Det är det verkligen...


Om du också vill bli Veckans Blogg så är det bara att lägga till mig på Bloglovin och skriva en kommentar!! Det är allt som behövs!

Jag är hos min moster snart!

Snart åker jag till moster! Då kommer jag inte skriva nu idag och imorn kommer det bara på kvällen!

Men om ni vill bli veckans blogg, så kan ni lägga in mig på bloglovin och säga till sen, så kan jag nästan garantera att ni blir det!!  Nästa vecka blir den första "veckans blogg", kolla då också!

men om det är nåt, som ni undrar så skriv bara eller vem vet, ni kanske hittar svaret i bloggen?


ännu mer...



Jaa, ännu mer grejer!! Brorsan blir glad!!

Kolla sedan mer på Baby&Barn när lillplutten är född!

Tack för så mycket kommentarer! Mina gulliga!!

RSS 2.0